Groeisessies

Marcello Geerts

Mijn website kreeg veel bezoek maar leverde nauwelijks klanten op. Voor mijn gevoel haalde ik maar 1% van de potentie uit mijn marketing. Door de PowerBoost met Wilma veranderde ik mijn strategie. Bam! de conversie verdubbelde. En zo maakte ik elke week een groeispurt. Hierdoor heb ik de volgende stap in mijn online bedrijf gezet en realiseer ik nu mijn droom: een Experience Studio.

Nicole Segers

Wilma is niet zomaar iemand uit de marketing wereld, geen gladde verkoper. Nee. Zij is een power-vrouw met echte aandacht voor jou, als individu, nieuwsgierig, met begrip voor jou en je situatie, vol ideeën met oog op kansen (maar die wel bij jou passen) en strategisch. PLUS, ze heeft een diepe bewondering en verbondenheid met iedereen die bijdraagt aan een betere wereld. Dat is gewoon echte liefde. Hoe gaaf is dat? <3

Monique Moor

Wilma heeft enorm veel kennis. Ze kijkt echt persoonlijk met jou wat nodig is en houdt focus. Het werkt echt heel prettig: coachcalls en toelichting in video's. Mijn continu-klanten-krijgen-flow staat nu als een huis!