PowerBoost: online groeiprogramma

Marcello Geerts

Mijn website kreeg veel bezoek maar leverde nauwelijks klanten op. Voor mijn gevoel haalde ik maar 1% van de potentie uit mijn marketing. Door de PowerBoost met Wilma veranderde ik mijn strategie. Bam! de conversie verdubbelde. En zo maakte ik elke week een groeispurt. Hierdoor heb ik de volgende stap in mijn online bedrijf gezet en realiseer ik nu mijn droom: een Experience Studio.

Andries van der Werff

Ik 'moest' marketing doen, maar ik had geen idee wat ik aan het doen was. Ik deed van alles, maar het voelde niet helemaal goed. Door de PowerBoost onderzocht ik waarmee mijn ideale klant zit. Ik visualiseer hem steeds als ik iets schrijf of opneem. Nu weet ik hoe ik mijn marketing inricht (met het leukste klanten filter) zodat het werkt. Ook het growth hacken en gewoon uitproberen heb ik van Wilma geleerd. Nu lopen mijn webinars prima. Het tofste is: ik werk nu gewoon met de leukste klanten en ik moet nee verkopen :) Dus dat is wat je wilt als ondernemer.

Nicole Segers

Wilma is niet zomaar iemand uit de marketing wereld, geen gladde verkoper. Nee. Zij is een power-vrouw met echte aandacht voor jou, als individu, nieuwsgierig, met begrip voor jou en je situatie, vol ideeën met oog op kansen (maar die wel bij jou passen) en strategisch. PLUS, ze heeft een diepe bewondering en verbondenheid met iedereen die bijdraagt aan een betere wereld. Dat is gewoon echte liefde. Hoe gaaf is dat? <3